Oefentherapie Cesar-Mensendiek direct toegankelijk.

Sinds 01-07-2008 is oefentherapie direct toegankelijk. Dit betekent dat u ook zonder verwijzing van uw huisarts of specialist naar de oefentherapie kunt. Wanneer u zonder verwijzing komt zal er eerst een screening plaatsvinden. Dit is een 10 minuten durend gesprek waarin wij beoordelen of u bij de oefentherapie aan het juiste adres bent. 

Behandeling na verwijzing.

Vaak worden cliënten doorverwezen door een huisarts of specialist. In dat geval neemt u bij de eerste behandeling uw verwijsbrief mee. Daarnaast is het noodzakelijk bij de eerste afspraak uw verzekerings-en legitimatiebewijs te overleggen.

Afspraak maken/wijzigen.

Een afspraak maken of wijzigen kan uitsluitend telefonisch op 020-6473331. Wanneer u belt buiten werktijden, of wanneer ik tijdens een behandeling de telefoon niet kan opnemen, kunt u op de voicemail een boodschap voor mij inspreken. Ik zal dan op korte termijn contact met u opnemen. Wanneer u verhinderd bent en tijdig afzegt, dat wil zeggen 24 uur voorafgaand aan de afspraak, zal de gereserveerde tijd u niet in rekening gebracht worden.